Cookie- og privatlivspolitik

1. Ejeroplysninger
2. Cookies
   1. Levetid
   2. Sådan sletter du cookies
   3. Sådan undgår du cookies
   4. Formål med cookies på vores website
   5. Contao CMS
   6. Google/Youtube/Doubleclick
   7. Facebook
   8. Hvem har adgang til vores cookies
3. Brug af personoplysninger
   1. Hvilke personoplysninger registreres 
   2. Kontakt vedr. personoplysninger

1. EJEROPLYSNINGER

Mogens Dall er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen, dvs. EU-Persondataforordningen 2016/679.

Dette website udbydes af:

Mogens Dall

Kidingvej 42 
Bovrup
6200 Aabenraa

 

2. COOKIES

Mogens Dall anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for, at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

2.1 Så lang tid opbevares cookies
Vores cookies har forskellig levetid med et maksimum på 10 år, men de fornyes efter hvert besøg.

2.2 Sådan sletter du cookies 
Se vejledning her:

http://minecookies.org/cookiehandtering

2.3 Sådan undgår du cookies 
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her:

http://minecookies.org/cookiehandtering

2.4 Hvad cookies bruges til på vores website 
Cookies anvendes til at føre statistik over antallet af brugere samt at genkende dig på det enkelte besøg.

2.5 Contao CMS (brugertilpasning) 
Mogens Dall bruger cookies fra Contao Open Source CMS til at genkende dig på det enkelte besøg. Hver gang du lukker din browser slettes denne cookie. Her kan du se, hvordan du blokerer for denne cookie:

http://minecookies.org/cookiehandtering

2.6 Google Doubleclick/GoogleYoutube

Mogens Dall bruger cookies fra Google for at vise youtube videoer på siden. Du kan fravælge cookies fra Google her:

http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

2.7 Facebook

Mogens Dall bruger cookies fra Facebook for at vise opslag på vores facebookvæg. Du kan læse mere om cookies fra Facebook her:

https://www.facebook.com/policies/cookies/

2.8 Hvem har adgang til vores cookies
Kun Mogens Dall samt Google/youtube og Facebook har adgang til vores cookies.

3. BRUG AF PERSONOPLYSNINGER

Personoplysninger indsamles via Facebook og Google for at gøre vores service bedre, og for at sikre kvalitet i vores produkter og tjenester samt i vores kontakt med dig. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af siden. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier samt visning af indhold, der er tilpasset dine interesser.

3.1 Hvilke personoplysninger registreres 
Vi indsamler personoplysninger, som du giver os ved besøg på siden. Disse oplysninger indeholder typisk hvilken computer og browser du bruger samt andre browser data.

Personoplysninger afgives ikke til tredjepart.

3.2 Kontakt vedr. personoplysninger 
Alle personer, der registrerer sig via vores hjemmeside www.mogensdall.dk, skal  give samtykke til, at Mogrens Dall behandler deres persondata. Dette sker ved, at der efter indberetning af data popper en tjekboks op, som skal markeres. Denne tjekboks indeholder et link til privatlivspolitikken.

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Mogens Dall, skal du rette henvendelse på 40 11 83 61 eller mogensdall@gmail.com. Er der registreret forkerte data, eller ønsker du dine data slettet, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i EU-Persondataforordningen 2016/679.

Eventuel klage kan indgives til Datatilsynet, som er tilsynsmyndighed.